zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Werkendamse wegen worden weer geveegd

21 september 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De wegen worden weer geveegd in Werkendam. Maar ook de voetpaden en parkeerplaatsen. De aannemer veegt en borstelt de straten vanaf maandag 25 september. De gemeente vraagt haar inwoners mee te helpen om de auto ergens anders te parkeren voor wie de veegauto en borstelmachines in de straat ziet.

De gemeente ruimt het afval op openbare wegen en pleinen op. Voor het vegen en borstelen van de wegen heeft de gemeente een aannemer ingehuurd. Hij voert het werk volgens een vastgestelde planning uit. Hierin zijn zes veegbeurten opgenomen, waarvan twee gecombineerd met het borstelen van de onkruiden op wegen, voetpaden en parkeerplaatsen.

Tijdens deze ronde wordt door de aannemer zowel geveegd als geborsteld. Met een veegauto en een tweetal borstelmachine zal de aannemer de straat vegen en borstelen.

De nu uit te voeren ronde duurt ongeveer 6 tot 8 weken. De start is op maandag 25 september in Werkendam

De gemeente: 'Het is niet precies aan te geven wanneer de aannemer bij u in de straat zal zijn. We denken volgens de onderstaande weekindeling bezig te zijn in uw omgeving:

    Werkendam: week 39, 40 en 41
    Sleeuwijk: week 41, 42 en 43
    Dussen: week 43 en 44
    Hank: week  44 en 45
    Nieuwendijk: week 45, 46 en 47'

Hinder
'Tijdens de werkzaamheden kunt u tijdelijk hinder ondervinden door de machines in de straat. Ook kan stof opdwarrelen bij droog weer. Wij vragen u dan ook om hiermee rekening te houden. Dit is niet te vermijden. Sluit tijdelijk uw ramen.'

Contact
Is de openbare weg naar uw mening na deze veegronde ontoelaatbaar vervuild, dan kunt u contact opnemen met de gemeente en verzoeken om de straat aan te vegen. Meld dit via www.werkendam.nl/melden  of bel naar (0183) 50 72 00.

Lees meer over:

gemeente straatvegen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.