donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Andelnaar Ben Ippel start als gids in het financiële landschap

20 september 2017 (door WoudrichemNet)

ANDEL: Regelmatig starten mensen een nieuw, eigen bedrijf. Af en toe is er eentje die dan bijzonder in het oog springt. Zoals Ducente - vermogensregie * fiscaal advies. Drijvende kracht is Ben Ippel, woonachtig in Andel. Per 1 september gidst hij particulieren én ondernemers door het financiële en fiscale woud van mogelijkheden en kansen. Verdwalen is daarbij geen optie.

Ben gaf zijn nieuwe onderneming een bijzondere naam: Ducente. Dat is Latijn en betekent ‘gids’ of ‘begeleiden’. De Andelnaar heeft er zin in en legt dan ook graag uit waarom hij deze naam koos: “Socio ducente betekent letterlijk: Met een bondgenoot als gids. En dat is wat ik voor mijn klanten ben. Een betrouwbare bondgenoot. Als gids en reisgenoot samen op weg door de voor velen toch wel complexe financiële wereld.’

Verrassend alternatief
De geboren en getogen Werkendammer weet als geen ander waar hij het over heeft. Hij kent Het Land van Heusden den Altena als zijn broekzak. Bovendien heeft hij een groot kwaliteitsnetwerk in de Alblasserwaard, de Bommelwaard en de regio Vijfheerenlanden. Als Master Financial Planning en fiscalist kent hij het klappen van de zweep rond zaken als het behalen van hogere rendementen uit vermogen, bedrijfsopvolging en fiscale structuren. Dat geldt ook voor financiële zaken rond de aankoop van een nieuwe woning bijvoorbeeld. “Ik weet dat de traditionele wegen dikwijls niet tot het allerbeste resultaat leiden. Vaak zijn er verrassende alternatieven. Zeker voor wie het totale plaatje kent.”

Reisgids
Goudgele stranden en gebakken lucht verkoopt Ben Ippel niet. Wel scherpe adviezen en informatie waar mensen wat aan hebben. Alles en altijd prettig geregeld. Wie op stap wil door de financiële wereld vindt de reisgids op www.ducente.nl. Boeken kan daar ook.

Lees meer over:

ondernemer Ducente Ben Ippel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.