vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Sint en Piet ook dit jaar op huisbezoek in Woudrichem

19 september 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Wie het leuk vindt om de Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek te krijgen en zo zijn of haar kind(eren) een onvergetelijke middag of avond wil bezorgen, kan terecht bij Sinterklaasstichting Woudrichem. Deze gaat ook dit jaar  weer huis- en bedrijfsbezoeken organiseren in de regio Altena.

De stichting laat weten: 'Onze Sinterklaas en Pieten komen goed voorbereid langs en zijn gewend aan optreden voor grote groepen mensen (zoals de Intocht in Woudrichem) en zijn natuurlijk alcoholvrij. Uiteraard is het mogelijk dat Sinterklaas tijdens zijn bezoek cadeautjes uitdeelt en iets vertelt over de kinderen als dit vooraf wordt aangegeven.'

Op de volgende data in 2017 is de Sint te boeken: Zondag 26 november, zaterdag 2 december, zondag 3 december. Eventuele andere data gaan in overleg. Net als de tijden.

Boeken
"Wij zijn voor particulieren actief in Woudrichem, Andel, Almkerk, Uppel, Rijswijk, Giessen, Sleeuwijk, Waardhuizen, Oudendijk. Eventueel ander dorp/stad in overleg + reiskostenvergoeding.'

Wie meer wil weten, mailt naar info@sinterklaaswoudrichem.nl. Wie wil boeken, stuurt een mail naar: roeline@sinterklaaswoudrichem.nl met daarin naam, telefoonnummer, dag + voorkeurstijd.

Sinterklaas komt op zaterdag 18 november aan in de historische haven van Woudrichem.

(Foto Woudrichem.Net)

Lees meer over:

Sinterklaas zwarte piet
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.