vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Keeper Martijn Verhoeven gehuldigd voor 100 keer Sleeuwijk 1

18 september 2017 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Martijn Verhoeven werd zaterdag gehuldigd voor zijn honderdste wedstrijd als keeper bij Sleeuwijk 1 op 2 september jl.

Martijn Verhoeven debuteerde op 4-10-2008 in de met 0-5 gewonnen wedstrijd Rust Roest tegen Sleeuwijk onder trainer Dries Bos. Martijn was in de seizoenen 2007-2008 en 2008-2009 tweede  keeper achter Patrick Werther en speelde zes keer bij diens afwezigheid. Zijn derde wedstrijd was een memorabele. In de eerste ronde van de nacompetitie (thuis 3-3) werd het 2-2 uit bij Dubbeldam en was Martijn in de benodigde penaltyreeks persoonlijk verantwoordelijk voor de winst op de Dordtenaren. Tot een doorbraak kwam het echter nog niet, want Patrick Werther was de week erna weer van de partij.

Onder Arjan de Vries (seizoen 2010-2013) werd Martijn derde keeper achter Patrick Werther en Corné Dekker en keepte hij slechts één bekerwedstrijd.

Geblesseerd
In 2013 leek Martijn onder Philip den Haan dan eindelijk door te breken als eerste keeper, maar na twee bekerwedstrijden raakte hij langdurig geblesseerd. Martijn de Graaf maakte het seizoen af als eerste doelman. In 2014-2015 werd stuivertje gewisseld tussen beide Martijnen.

In 2015-2016 vertrok Martijn de Graaf maar kwam Corné Dekker terug van Almkerk. Martijn leek genoegen te moeten nemen met een rol onder de lat bij twee, maar door de bekende blessure van Corné kreeg Martijn opnieuw zijn kans. Daarna speelde Martijn nagenoeg alles. De bekerwedstrijd tegen SVS'65 op 2 september betekende uiteindelijk Martijns 100e officiële duel in Sleeuwijk 1.

Afgelopen zaterdag werd Martijn daarom gehuldigd. Aldus VV Sleeuwijk.

Lees meer over:

Voetbal Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.