vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Open Coffee Altena: netwerken op parket van Pruysen

14 september 2017 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Buiten was het guur. Binnen was er warme koffie. Regionale ondernemers spoedden zich vanmorgen (14-9) door de plensregen naar Open Coffee Altena. De 31e aflevering werd georganiseerd bij Pruysen Parket in Dussen. Er waren (weer) opvallend veel nieuwe gezichten dit keer.

Met de gele Coffee Spot als centraal middelpunt (wie nieuw was, kon daar aanschuiven) voerden ondernemers hun gesprekken met koffie van De Koppelpaarden. Matches maken, contacten leggen, daarbij steeds op zoek naar wat partijen voor elkaar zouden kunnen betekenen. Want dat is waar het over ging vanmorgen.

Reclamemaker Cor Spek (foto) en internet-marketeer Henri Verhagen, de stuwende krachten achter de Coffee-meetings, riepen ondernemers op 3 tot 5 nieuwe matches te maken: 'De kans dat u vanmorgen géén zaken doet, is groot. Waar het om gaat, is het leggen van nieuwe contacten. Dan is uw meeting geslaagd. De verdiepingsslag komt daarna, na een telefoontje of e-mailtje voor een vervolgafspraak'.

Leo van Houweling gaf namens Pruysen Parket een kort inkijkje in 30 jaar vakmanschap in het leggen en onderhouden van vloeren. Iedere deelnemer kreeg na afloop een 'vloerdeeltje' mét strik goed voor 10% korting bij een volgende aankoop.

Pitch
Iedere aflevering van Open Coffee Altena bevat maximaal drie pitches. Dat alles wordt dan begeleid door een onverbiddelijke count down timer met een schallende trompet als eindsignaal.
Dit keer was de pitch voor Ben Ippel (Ducente Vermogensregie * Fiscaal advies) uit Andel. Hij presenteerde zich op de rode Coffee Stip. In 90 seconden pitchte Ippel enthousiast zijn nieuwe onderneming en ging hij aansluitend het gesprek aan met iedereen die dat maar wilde.

November 
De volgende Open Coffee wordt gehouden in de fonkeltje nieuwe MFA De Werf in Woudrichem. Wie meer wil weten over de bijzondere functie van het huidige gemeenschapshuis en de instellingen die daarin nu hun business drijven, tekent in voor Open Coffee Altena 31.0 op 09 november.

De feiten op een rijtje: 09 november Open Coffee Altena 30.0 bij MFA De Werf, Raadhuisplein 1, 4285 CP Woudrichem. Tijd: 09.30 - 11.00 uur. Aanmelden kan op www.OndernemendAltena.nl - Dit laatste wordt vriendelijk aanbevolen. Dat doen, is met name boeiend wie vooraf wil weten wie er komt en met wie het interessant ontmoeten is.

(Foto midden: Open Coffee-organisator Cor Spek opent sessie 30.0 - foto HV Media)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.