donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Vernieuwde Speurtocht Woudrichem valt goed in de smaak

14 september 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Gisteren (13-09) reikte Woerkums wethouder Paula Jorritsma, na het eten van een pannenkoek, de vernieuwde Speurtocht Woudrichem uit aan een viertal kids en aan Pannekoekenbakker Woudrichem.

Roos (11), Guus (7), Britt (9), Zoëy (11) en Annette Deenik waren verguld met de pannekoeken én de leuke speurtocht die werd ontwikkeld door de Pannenkoekenbakker en de VVV.

Annette Deenik (van de Pannenkoekenbakker) legt uit dat er ook een speciaal Speurdersmenu is. Dat omvat niet alleen lekkere pannenkoeken, maar ook de Speurtocht. Wie de tocht loopt, ontvangt na afloop een medaille én de titel Junior Speurder, of Top Speurder of Speurder Specialamentas. Wethouder Jorritsma is blij met het initiatief en wilde direct de tocht al lopen. Echter de tijd ontbrak haar.  

De speurtocht is te verkrijgen bij de Pannekoekenbakker, de VVV folderposten of hij is te downloaden via de website van de VVV.

Op de foto (vlnr) Wethouder Paula Jorritsma, Roos de Graaf, Zoëy van den Berg, Britt van den Berg, Annette Deenik en Guus de Graaf]

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.