woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Belangrijke Chinese delegatie bezoekt Altena

7 september 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - WOUDRICHEM: Vrijdag 8 september brengt een Chinese delegatie uit Xi’an onder leiding van burgemeester Wang Yongkang, een bezoek aan Altena.

De QuaTerNes Groep uit Almkerk is de organisator van dit bezoek. Wang Yongkang en zijn delegatie, bestaande uit vertegenwoordigers van overheid en bedrijfsleven, maken een toer door Altena waarbij ze Uitwijk, HAK in Giessen, Woudrichem en een bedrijventerrein in Werkendam aan zullen doen.

Ondertekening 
Om 17.15 uur ondertekenen de betrokken partijen diverse overeenkomsten op het gemeentehuis in Werkendam die interessant zijn voor de agro-foodsector in de regio, pluimvee, aardappel, horti, inclusief logistiek en distributie.

Zo gaat QuaTerNes helpen met een ‘Logistic Chain Centre’ en een ‘Sino-Dutch City concept’ in XI’an. 
De regio Xi’an vertoont overeenkomsten met Altena; een landelijke omgeving met rivieren, agro high-tech en landbouw. 

Burgemeester Yves de Boer (namens Altena) en burgemeester Wang Yongkang ondertekenen een Memorandum of Understanding (MoU). Het MoU beoogt de uitwisseling van kennis, onderwijs, technologie en producten op het gebied van landbouw en voedselzekerheid.

(Foto Mediaplein Altena.Net)

Lees meer over:

ondernemers Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.