dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Verkeersmaatregelen Streekdagen 2017

31 augustus 2017 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september 2017 worden de Streekdagen ten  westen van Meeuwen gehouden. Omdat er veel publiek verwacht wordt is er een aantal  verkeersmaatregelen nodig om de doorstroming en verkeersveiligheid tijdens het evenement zo
goed mogelijk te laten verlopen. Aldus de gemeente Aalburg.

Op de Landweg tussen Dussen en Meeuwen is een verplichte rijrichting, dus eenrichtingsverkeer, ingesteld. Het verkeer dat vanuit Eethen, Babyloniënbroek en Drongelen en verder komt, wordt door middel van tekstkarren en verkeersregelaars via de N283 naar Dussen gestuurd en vervolgens via  de parallelle Landweg naar het evenemententerrein geleid.

Vanuit Meeuwen is het wel mogelijk te voet en met de fiets naar het evenemententerrein te gaan. “De verplichte rijrichting geldt alleen voor auto’s. Fietsers en eventueel voetgangers vanuit Dussen, Hank en Almkerk worden verzocht via de noordzijde van de kern Dussen en vervolgens de Baan naar  Meeuwen te rijden.

Parkeren
De entree is halverwege het parkeerterrein, aan de westzijde van het evenemententerrein. Tijdens het evenement mag alleen op dit parkeerterrein geparkeerd worden. Voor de nabije straten geldt namelijk een parkeerverbod waarbij de wegsleepverordening van toepassing is.

Het betreft de volgende straten:
- Baan op de eerste 125 meter van de straat tot aan de rotonde van de N283, Meeuwen
- Dorpsstraat ter hoogte van Landweg en de Laan
- Kleibergsestraat tussen rotonde N283, Meeuwen en de Kasteellaan
- Landweg
- Meeuwensesteeg tussen rotonde N283, Meeuwen en Bosschen

Lees meer over:

Streekdagen verkeer
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.