zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Feestweek Oudendijk meer dan geslaagd

30 augustus 2017 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK - Het feestgedruis is weer gestild. Oranjevereniging Wilhelmina Oudendijk vierde op een schitterende manier haar 90-jarig bestaan. Het werd een week om nooit meer te vergeten. Saamhorigheid, gezelligheid, creativiteit, het kwam allemaal voorbij. 

In de week van 18 augustus tot en met 26 augustus was er in samenwerking met alle buurtverenigingen een programma van een week. Met een zeskamp, buurt-, huis- en tuinversieringen, een kidsmiddag, een summerparty en nog veel meer. Iedereen droeg een steentje bij.

Feest
Een onderdeel was de talentenjacht op de laatste avond met het meest verassende Oudendijks Talent.

Iedereen kon mee doen. Van krantenjongen tot buurmeisje, ooms en tantes én opa's en oma's. De formule zat goed in elkaar, de sfeer was hoog en het talent onvergetelijk. Maar was meer...

Ook de feestavond van buurtvereniging Het Centrum mag niet onvermeld blijven. De foto's Van de zeemeerminnen op stelten boven en onder geven prima de sfeer aan. Het was gezellig, druk en zag er allemaal prima uit.

Mede gelet op de lovende reacties op de social media over het programma en het verloop van de totale feestweek, kan Oudendijk terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement.

De foto's zijn voor Woudrichem.Net gemaakt door Lian Oomen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.