donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Kijkcijfers start Dokter Tinus onder de 1 miljoen

30 augustus 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - WOURKEM: De start van Dokter Tinus seizoen 6 is geweest. Maandagavond 28 augustus, 20.30 uur was het moment waar veel fans naar zullen hebben uitgekeken. De inmiddels gepubliceerde cijfers laten zien dat de magische grens van 1 miljoen kijkers die avond niet werd gehaald: de teller stopte maandag bij 715.000. Nog steeds een prima getal.

Dat blijkt ook uit hetgeen de MediaCourant noteert: 'SBS 6 was de nummer vier op prime time met zijn kersverse maandagavond, bestaande uit Dokter Tinus (715.000 kijkers en 13 procent) en Mr. Frank Visser Doet Uitspraak (740.000 kijkers en 14 procent). Beide programma’s scoorden ver boven het zendergemiddelde.'

Kijkcijfers
Hier zijn overigens de cijfers van de 'voorkijkers' en de 'nakijkers' niet in meegenomen. SBS6 zet nu ook de volgende, nieuwe, uitzending al online. Mensen kunnen dus vóór de officiële datum al kijken.

Ook is bekend dat veel fans via 'Uitzending gemist' de verrichtingen van Tinus nog volgen. Zo bezien is de start van het zesde seizoen dus goed geweest en boeit de dorpsdokter uit Wourkem kennelijk nog velen. Alles opgeteld zal een uiteindelijk kijkcijfer voor deze aflevering opnieuw rond het miljoen uitkomen.

Aflevering 2
In de eerstvolgende aflevering is Dokter Tinus tijdelijk terug in Wourkem om zijn tante te begeleiden. SBS6: 'Martha is herstellende van tbc, maar moet niks hebben van Tinus' betutteling. Tinus wil zijn vervangster, dokter Santberg, streng toespreken over hoe ze haar praktijk voert. De dorpsbewoners zijn ervan overtuigd dat Tinus zal blijven. Maar Tinus heeft andere plannen. Zullen de Wourkemmers hem kunnen overhalen te blijven?'

(Bron Kijkcijferonderzoek - Foto boven SBS6)

Lees meer over:

dokter tinus kijkcijfers
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.