vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Aanvragen voor kindpakket kunnen ingediend worden

14 augustus 2017 (door AalburgNet)

ALTENA - Vanaf 14 augustus tot en met 31 december 2017 kunnen ouders extra geld aanvragen voor schoolspullen, schoolexcursies, kinderkleding en schoenen. Ouders kunnen zich vanaf nu aanmelden voor het kindpakket.

Ook kunnen zij originele bonnen declareren bij de gemeente. Het doel van het kindpakket is dat alle kinderen mee kunnen doen. Ook als hun ouders een lager inkomen hebben.

Ouders moeten aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor het kindpakket. Zo toetst de gemeente bijvoorbeeld het inkomen en het vermogen van de ouders. Bovendien is het kindpakket alleen bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar die naar school gaan.

Ouders kunnen meer lezen over de voorwaarden en over de aanvraag op www.loketaltena.nl/kindpakket of www.aalburg.nl/kindpakket. Ouders met een uitkering krijgen automatisch bericht over het kindpakket als ze voldoen aan de voorwaarden.

Lees meer over:

Altena school
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.