dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Oudendijk telt af naar een bruisende feestweek

14 augustus 2017 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK - Oranjevereniging Wilhelmina Oudendijk viert deze maand haar 90-jarig bestaan. Reden voor een groot feest dus. Want zeg nou zelf: 'Wat is een vereniging zonder leden, een feest zonder feestvierders?! Wij als vereniging zijn blij met onze leden, die feest met en voor elkaar vieren!' Aldus de jubilerende oranjevereniging.                                             

In de week van 18 augustus tot en met 26 augustus presenteert 'het feestvarken' samen met alle buurtverenigingen een programma met van alles en nog dat een week duurt. De entree is de hele week gratis. 

Redenen genoeg dus om een keer, of méér, naar Oudendijk te gaan.

Het programma bruist in ieder geval ... OV Wilhelmina laat weten: 

Vrijdag 18 augustus - Generale repetitie huis-, gevel & tuinversieringen met inloopavond O.V.O gebouw

Zaterdag 19 augustus - Officiele start met onze 5 buurtvereningen in sportieve strijd tegen elkaar in een zeskamp. Elke buurtverenigingen heeft zijn eigen spel aangeleverd, hetzelfde geldt voor het bestuur. Alle leden mogen mee doen, voor kinderen onder 12 jaar is een springkussen geregeld.

Zaterdagavond 19 augustus - ‘t Vinkenestje de eerste buurtvereniging die de feestweek in de avonduren zal openen samen met coverband Blind Date! Locatie bij M. Vink, Oudendijk 7)

Maandag 21 augustus - Ouderen en mensen slecht ter been kunnen zich verzamelen bij fam. Kruis, de boerderij in de bocht van de Jan Spieringweg. Voor deze mensen is vervoer geregeld.

Dinsdag 22 augustus is voor buurtvereniging Driesprong, die na twee rustdagen het feest weer zal hervatten. In de middag van 15.15-16.45 uur wordt een kindermiddag georganiseerd met o.a. Kitsch cake, Action painting, Glow in the dark art en bubbelslangen.
De avonduren zijn in stijl van het thema, want ART komt into PARTY samen met band Copy Cat en DJ Lennart! Muziek voor ieder wils, voetjes op de dansvloer dames en heren!

Woensdag 23 augustus - Speciaal voor senioren, en iedereen die zich senior voelt, is in ‘t O.V.O. gebouw een speciale middag georganiseerd. Dick van Vugt verteld over het ontstaan van Oudendijk, blaasorkest Da Capo uit Land van Heusden en Altena is aanwezig en zal het Oudendijks bekende duo Garbiel Gort en Ad Baks voor extra muzikale invulling zorgen.
Maar deze dag zal buurtvereniging ‘t Lage Eind in thema 1001-nachten een sprookjesachtige middag hebben met mummie wikkelen, kameeltje prik, toekomst voorspellen en nog veel meer. Deze middag start om 15.00 uur onder muzikale inleiding van DJ Siem Otter, waar je om 17.00 uur iets lekkers te eten kan kopen.
De avond wordt afgesloten met Johnny Gold, breakdance groep Break Squad en natuurlijk zangeres Ankie van Noorloos. Gedurende deze avond worden ook de prijsuitreiking plaats vinden voor de top 5 mooiste, origineelste versieringen van de Oudendijk. De uitreiking zal plaats vinden rond 21.30 uur

Donderdag 24 augustus - als alle prijzen bij de huis- en tuinversieringen staan - is het tijd voor buurtvereniging ‘t Centrum. Vanaf 15.30 uur is een Disney-kindermiddag, waar je rond 17.00 uur al een warme hap kunt komen eten en komt DJ Henry Wessels vanaf 20.30 uur plaatjes draaien. Laat de dansmoves maar eens zien!

Vrijdag 25 augustus is de laatste buurtvereniging van onze vereniging aan de beurt, niemand minder dan het midden van onze Oudendijk: ‘t Centrum! Op het schoolplein van de basisschool wordt een kindermiddag georganiseerd van 15.00-16.30 uur. Vanaf 20.00 uur start het feest in ‘t O.V.O. gebouw met een spetterend optreden van DJ Mike & Special Guests. Van horen zeggen mogen wij ons deze avond laten verassen door heerlijke cocktails!

Afsluiting
De laatste dag, de week vliegt voorbij. Alle buurtverenigingen hebben hun feesten georganiseerd, met elkaar en vooral voor elkaar. Daarom sluit de feestweek af met een feest voor alle buurtverenigingen, alle leden, alle vrienden, familie, kennissen en iedereen die graag feest wilt vieren op Oudendijk. Zaterdag 26 augustus wordt in de middag uren Oudendijks Talent geshowd, waarin niets onmogelijk is. (opgeven via de buurtverenigingen) In de avonduurtjes van 21.00-01.00 uur zullen de bands Loos Alarm uit Woudrichem en De Roefband uit Sleeuwijk hun krachten bundelen en ons Oudendijkers en de feestweek een spetterend goed einde geven!

Kijk ook in de Agenda van Woudrichem.net

Lees meer over:

feest Oudendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.