zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Jeugdfanfare Altena wint originaliteitsprijs Clubkas Campagne

21 juni 2017 (door WoudrichemNet)

Almkerk / Regio: Jeugdfanfare Altena, kortweg JA!, nam zaterdagavond (15-6) uit handen van Dick Burghout de originaliteitsprijs van de Rabobank Clubkas Campagne in ontvangst.

JA! heeft begin april in Hollywoud een flashmob opgenomen om aandacht te vragen voor de Clubkas Campagne. Een flashmob is een groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet, daarna weer snel uiteenvalt en het publiek in verbazing achterlaat. Dat mensen verbaast achterbleven, bleek wel tijdens de flashmobtour die JA! op 6 mei jl. hield. De flashmob werd 10 keer uitgevoerd in diverse kernen van het Land van Altena.

Dick Burghout roemde de manier waarop deze jeugd muziek maakt en dat met zoveel enthousiasme en saamhorigheid doet. Vooral de flashmobtour viel in de goede smaak bij de Rabobank, alsmede de publiciteit die zij hiervoor zochten via Facebook. Ook de leden van de Rabobank wisten de flashmob te waarderen. Maar liefst 129 stemmen werden op JA! uitgebracht.

Zaterdagavond gaf JA! een concert tijdens de afsluitende avond van Altena van Slag in ’t Rondeel. Zondagmiddag gaven zij een zomerconcert op slot Loevestein. Ook traden muzikanten van JA! op in diverse ensembles.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.