vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Drie prijswinnaars fotowedstrijd Nieuwendijk

7 juni 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op dinsdag 6 juni was tijdens het dichterspodium in de bibliotheek van Werkendam de uitreiking van de prijzen voor de fotowedstrijd Nieuwendijk. Er waren zeven genomineerden en drie prijswinnaars.

In het weekend van 8 en 9 april werd tijdens de Kunstroute Nieuwendijk een fotowedstrijd georganiseerd. De opdracht was om tijdens de Kunstroute een mooie foto te schieten. De inzendingen waren van goede kwaliteit, volgens juryvoorzitter Hans Werther (foto). In totaal werden zeven foto’s genomineerd. 

Prijzen
De derde prijs was voor Hetty van der Heijden met haar haast abstracte foto van de vliegers die tentoon waren gesteld. De tweede prijs was voor Ger van Duuren met zijn foto van het vlammenspel dat ontstaat wanneer kunstwerken na het Raku-stoken in een bak met houtsnippers worden gelegd. De eerste prijs was voor Karin Kastelijns voor haar foto van het keramisch kunstwerk van Adje van Herwijnen-Verschoor.

Tentoonstelling
Komende weken zijn de foto’s van de prijswinnaars en de genomineerden te zien in de bibliotheek van Werkendam. Daarna verhuist de tentoonstelling naar de bibliotheek van Nieuwendijk. (Foto Irene Damminga)

Lees meer over:

Kunstroute Dichterspodium
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.