vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Fotowedstrijd voor kids en jongeren 'Water dichtbij'

11 mei 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / REGIO: 'Doe mee met de fotowedstrijd 'Water Dichtbij!'' Zo klinkt de oproep van onder meer het Biesboschmuseumeiland aan eideren die mooie plaatjes wil schieten van 'water dichtbij'.

Wie tussen de 8 en 18 jaar is, kan een foto insturen over het thema ‘Water Dichtbij’ en maakt kans op vrijkaartjes voor het Zuiderzeemuseum, het Watermuseum, het Biesboschmuseumeiland. 'Of ijs voor je hele klas!'

Water is eigenlijk altijd ‘onderweg’: tijdens de waterkringloop, in de rivier, in de drinkwaterleiding of het riool, maar ook gewoon onderweg tussen school en huis. Maak een foto en stuur hem in. Geef je foto een leuke titel en vertel waarom je deze foto koos en waar en wanneer je de foto hebt genomen.

Je kunt je foto insturen tot uiterlijk 21 mei. In de foto moet op een of andere manier het thema van de fotowedstrijd ‘Water Dichtbij’ tot uitdrukking komen. Na de Week van Ons Water maakt watereducatie.nl op de website de winnaars bekend. 

Bij deze actie maak je kans op de volgende prijzen.

    Hoofdprijs: 2 Tony Chocolonely repen en 4 vrijkaartjes voor een watermuseum.
    Tweede prijs: 2 Tony Chocolonely repen en ijsjes voor jouw hele klas!
    Derde prijs: 2 Tony Chocolonely repen.

Een selectie van de beste foto’s komt in de zomerperiode als wisseltentoonstelling te hangen in het Watermuseum. 

De fotowedstrijd ‘Water Dichtbij’ is een initiatief van watereducatie.nl in samenwerking met het Zuiderzeemuseum, het Watermuseum en het Biesboschmuseumeiland.

Bezoek de website www.weekvanonswater.nl 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.