vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

GSW Autje van der Lee zoekt stemmen

5 mei 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Audrey (Autje) van der Lee, kopvrouw van GSW Altena, is genomineerd voor de titel Meest Ondernemende Vrouw van Altena 2017. Zij trekt, twee dagen voor het sluiten van de stembus, alle registers open om (nog meer) mensen voor haar initiatief te winnen. Samen met haar GSW-team doet Autje er alles aan de felbegeerde titel - de Publieksprijs - in de wacht te slepen. 'Niet zo zeer voor mijzelf, maar wel voor alle mensen die achter ons staan. En daarnaast: De hulpvragen zijn groot. Dus alle aandacht voor het project is welkom.'

In een open brief richt Van der Lee zich tot haar achterban: 

"Drie jaar geleden stelde ik m'n huis open voor de mensen die het niet alleen redden. Twee jaar bouwden we een winkel op in mijn tuin en dat iedere twee weken. De mensen die kwamen, kregen een bakje koffie een luisterend oor en een maaltijd.

Sinds januari 2016 zijn we een stichting. We zijn al twee keer verhuisd omdat we uit ons jasje groeiden. Dagelijks komen we op voor honderden gezinnen. Dat doen we met een boterham, verse levensmiddelen en allerlei goederen. Maar ook taart voor kinderen en een vacaturebank voor wie werk nodig heeft. We richten huizen in en leveren fietsen bijvoorbeeld aan kinderen voor school. Samen met dertig vaste vrijwilligers en een aantal kapsalons die belangeloos knippen, coaches, een jobcoach, juridisch dienstverleners zetten we ons in voor de minder bedeelde medemens. Ook trekken we de kar voor een Vitaal Altena: één vangnet voor iedereen die het nodig heeft. Immers: samen zijn we sterk.

  • Daarom: Stem op Audrey "Autje" van der Lee.

Stem via internet, ga naar www.vrouwenaltena.nl  en druk op Stemmen.

Wij zijn nu al ontzettend dankbaar voor alle support die we kregen. Het gaat niet per se om de titel, maar wel om het samen doen en samen ondernemen. Wij zijn samen sterk!

Hartelijke groet,
Autje en het GSW team"

- ADVERTORIAL

(Bij de foto: Audrey pitcht tijdens netwerkbijeenkomst OCA voor 100 ondernemers)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.