vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Altena in beeld op Chinese Staatstelevisie

5 mei 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Afgelopen weekend (29-30 april) bezocht een team van de Chinese staatstelevisie Altena. Hak & Partners, actief in China sinds 1985, werd op aanwijzing van de Bank of China uitvoerig geïnterviewd.

Naast voor de ervaringen met zaken doen in China, het aldaar opbouwen van investeringsrelaties was er speciale aandacht voor hedendaagse ontwikkelingen in Nederlandse met name in het buitengebied. Maar ook aandacht voor de relatie boeren met burgers/consumenten en de optimale bedrijfsgroottes in de agrarische sector.

Er werden opnames gemaakt op landgoed Clootwijck. In de spotlights daar de integratie van wonen, werken en natuur. In het Business Centre op het landgoed werd ook aandacht gegeven aan actuele projecten in China in de snelle vermeerderingstechnologie en de aardappelwaardeketen.

Vitale toekomst
In de Altena werden diverse voorbeeldbedrijven bezocht met wisselteelten voor grondvruchtbaarheid behoud, met eierproductie met vrije uitloop voor kippen, met nachtvorstbestrijding in de intensieve fruitteelt, met moderne automatieken voor directe streekproducten verkoop et cetera. Actuele onderwerpen als vernieuwingen in milieuzaken, bestuursstructuur, belangenorganisaties, uitdagingen in gezondheidszorg, met name van belang voor ouderen voor een vitale toekomst, kwamen ook uitvoerig aan de orde.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.