dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Koningsdag op z'n Wèks meer dan geslaagd

27 april 2017 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Koningsdag 2017 op z'n Wèks gaat de boeken in als meer dan geslaagd. Dat hebben veel mensen zelf ervaren en gezien. Het onverwachte bezoek van 'de koning en de koningin' aan Wijkestein bleek een grote verrassing. Een succes dus. Datzelfde valt ook op te maken uit de reactie van het organiserend comité. Ook de aubade en het oranjeontbijt gingen er in als koek. De puzzeltochten, de Bonte Bombarie Kinderoptocht, het palmboomklimmen en de andere evenementen verliepen goed. Bovendien werd de dag omrand door een mooi oranje zonnetje. De 50 regendruppels rond de middag deerden de koningsdaggangers niet.

De organisatoren Henri Raams, Suzanne Nieuwkoop, Miranda de Waal, Debora Wijgers, Annemijn van Wijk en Johan Bok zitten na afloop met de beentjes omhoog en kijken terecht terug op een geslaagde dag. De voorbereidingen kwamen goed uit de verf en zo werd de tweede editie van Koningsdag op z'n Weks een topper.

Bedankt

Op Facebook reageren zij: 'Bedankt. Dit zeggen wij tegen iedereen die ons meegeholpen heeft om Koningsdag op z'n Wèks weer tot een geweldig succes te maken. Al onze vrijwilligers, sponsors, de locaties Zorgplein Maaswaarden en D' Alburcht, gemeente, scholen, Brassband Oefening en Uitspanning, Gelegenheidskoor, EHBO... te veel om op te noemen. Allen hartelijk dank!
Wij kijken weer terug op een zeer geslaagde dag.'

(Foto's Koningsdag op z'n Wèks - onder de Aalburgse 'Koningin Maxima' en 'Koning Willem-Alexander'))

Zie ook:

Lees meer over:

Koningsdag op z'n Wèks
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.