donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Tumult voor horecazaak, 2 gewonden, 1 aanhouding

22 april 2017 (door AalburgNet)

EETHEN / ANDEL: Voor Dancing de Schuur zijn afgelopen nacht rond 03.00 uur een 48-jarige portier en een 22-jarige bezoeker uit Andel mishandeld. De politie arresteerde een 19-jarige man uit Eethen. Hij zou het jongste slachtoffer terwijl deze op de grond lag, met gebalde vuist in het gezicht hebben geslagen. De politie is nog op zoek naar de persoon die de beveiliger heeft aangevallen. Beide slachtoffers werden met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd

De agenten kregen een melding om te gaan naar de Kelderstraat in Eethen waar een mishandeling zou hebben plaats gevonden. Ze zagen dat op het parkeerterrein voor de dancing een jongen op zijn zij op de grond lag. Hij was nauwelijks aanspreekbaar, zijn kaak was dik. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Uit getuigenverklaringen bleek dat een 19-jarige man als verdachte hiervan kon worden aangemerkt. Hij werd daarop aangehouden.

Slachtoffer
Binnen bleek zich nog een slachtoffer te bevinden, een 48-jarige man die als portier in De Schuur werkzaam was. Hij was met iets hards op het hoofd geslagen. Ook hij werd naar het ziekenhuis vervoerd. Kennelijk had binnen een groepje jongeren zich vervelend gedragen. Ze werden naar buiten geleid waarna de beveiliger door een van hen met iets hards op het hoofd werd geslagen. Hierna was buiten het andere slachtoffer mishandeld, hij had zich kennelijk flink over het incident met die uitsmijter opgewonden. Aldus het politiepersbericht.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.