vrijdag 26 november 2021

Alles over Altena

Fotowedstrijd Water in Altena

19 april 2017 (door AalburgNet)

ALTENA - Aan water in Altena geen gebrek: het gebied wordt omarmd en doorsneden door rivieren, kanalen en watergangen, plassen en wielen. Vaak is dat genieten.

De afgelopen zomers had Altena op veel plaatsen last van te veel water op akkers, in straten en soms zelfs in huizen. Het watersysteem in Altena klimaatbestendig inrichten is een opgave waar gemeenten, waterschap én inwoners voor staan.

In het kader van de ‘Week van ons Water’ (12 – 21 mei 2017) nodigen wij inwoners uit om foto’s te maken en in te zenden met als onderwerp Water in Altena.

Wedstrijdvoorwaarden
Wie mogen er mee doen?
Alle inwoners van de gemeenten Aalburg, Werkendam of Woudrichem van zes jaar en ouder mogen meedoen aan de fotowedstrijd.

Categorieën
Er worden drie categorieën onderscheiden:

Inwoners van 6 tot 15 jaar met thema ‘Water in Altena’
Inwoners van 15 jaar of ouder met thema ‘Water in Altena’
Inwoners van alle leeftijden met thema ‘Altena waterrobuust in 2050’. Hoe wordt in uw omgeving op het gebied van water rekening gehouden met klimaatverandering?

Prijzen
Door een deskundige jury worden de inzendingen beoordeeld en per categorie drie winnende foto’s geselecteerd De uitslag wordt op zaterdag 20 mei bekendgemaakt tijdens de Waterinformatiemarkt bij Tuincentrum Kolbach Veldweg 27A te Rijswijk. De winnaar per categorie wint € 100, nummer twee € 50 en voor de nummer drie is er een prijs van € 25.

Hoe doet u mee?
Stuur uw foto’s (maximaal 3) naar annabel.jacobs@werkendam.nl, onder vermelding van "fotowedstrijd". Geef aan in welke categorie u meedoet.
Alle inzendingen zijn te bekijken op de Facebookpagina van Altena2019, ww.facebook.com/Altena2019
Inzenden kan tot en met zaterdag 6 mei 2017.      

Overige voorwaarden
De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf
Maximaal drie inzendingen per persoon.
Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto.
De inzender vrijwaart de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.

Deelnemers aan deze wedstrijd geven de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem het recht de foto in het kader van de wedstrijd en voor promotionele doeleinden te publiceren en te gebruiken. Daarbij vindt naamsvermelding plaats. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Alleen inzendingen ingestuurd via het hierboven genoemde e-mailadres worden geaccepteerd.

(Foto Aalburg.Net)

Lees meer over:

Altena fotowedstrijd water
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.