zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Politie start onderzoek naar schermutseling rond pakketbezorger

2 april 2017 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Een pakketbezorger werd vrijdagmorgen (31-3) in Wijk en Aalburg belaagd door een man. Dat gebeurde op de Maasdijk naar aanleiding van een bezorging waar woorden over zouden zijn ontstaan. De exacte toedracht is niet helder. De politie doet verder onderzoek naar de ontstane schermutseling.

Van het incident verscheen eerder wel een filmpje op Facebook dat al snel viral ging. Daarop was onder meer te zien hoe de postbezorger op de grond werd gehouden. De video leidde tot wisselende reacties, maar bestond vooral uit verontwaardiging over de situatie, maar ook sympathie voor de pakketbezorger.

Twitter
De wijkagenten van Aalburg maakten melding van het voorval op twitter. Zij geven daarin aan over de bedoelde 'camerabeelden' te beschikken. De agenten spreken in die tweet ook over 'mishandeling', iets wat overigens 'niet juist' is, zo meldden bronnen rond het voorval nadrukkelijk aan de redactie van Aalburg.Net. 'Er was van "mishandeling" volstrekt géén sprake.' 

UPDATE 17:50 uur
Aan het eind van de middag verschijnt een nieuwe tweet van de wijkagenten over de situatie rond de pakketbezorger. 'Melding "mishandeling" blijkt na onderzoek toch anders. Er volgt met betrokkennen nog een gesprek. Aldus de politie via Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.