woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Verhoeven kleurt .... beleeft geslaagde Open Dag

28 maart 2017 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - "Verhoeven kleurt ...." Dát is de nieuwe naam van de winkel van Giessenaar Jaap Verhoeven. Hij schudde hiermee zijn spreekwoordleijke 'oude veren' af en vernieuwde bovendien het interieur van de winkel volledig. Zaterdag (25-3) was de officiële heropening.

Eigenaar Jaap Verhoeven was zaterdag een tevreden mens. Tijdens de Open Dag kregen hij en zijn team veel belangstellenden over de winkelvloer. Niet enkel uit Giessen, maar zeker ook van binnen en buiten de regio, zo liet Verhoeven weten. 'Niet dat je over de hoofden kon lopen, maar het was lekker druk.'

Door de dag heen waren er productdemonstraties en hadden de kunstenaars van het Regionaal Centrum voor Kunst en Ontwikkeling (RCKO) de deuren van hun atelier op de bovenste verdieping wagenwijd open. Voor wie wilde was er een drankje en een nootje, en voor de kids een kleurige (helium) ballon. Sommigen kregen er zelfs een hoog stemmetje van...

Puntjes
In de winkel staat de counter nu opvallend centraal, kreeg het inpandige deel een frisse verfbeurt, staan alle kleuren gerangschikt bij het daglicht en zijn er bruisende woondecoraties te vinden op het 3.500 m2 ruime vloeroppervlak. De metamorfose nam vier maanden in beslag. Het meest opvallend van dat alles is de nieuwe naam. Van Verhoeven Verf & Wand naar Verhoeven kleurt .... Kort en krachtig. 'Het dekt alles', glimlachte Verhoeven. In termen van schilderwerk ook een treffende uitspraak. 'Ik wilde iets achter de naam. Er kwam van alles voorbij. Het moest ook niet te lang zijn. Dit is het geworden.'
De vier puntjes achter de naam staan er bewust. Wie buiten op de gevel kijkt, vindt ze ook, ieder puntje een eigen kleur. In een doordachte volgorde.

Er is dus over alles tot in de puntjes nagedacht. Wat nog rest zijn de webistes, die gaan binnenkort op de schop. Als die klaar zijn, is het nieuwe concept volledig doorgevoerd.
Zo veranderde dus het nodige bij Verhoeven maar wat bleef, zijn het vakmanschap en de goede, ongekende service. Ook voor een eenvoudig blikje verf mét uitvoerig advies kun je nog steeds naar Giessen.

(Foto TekstAtelier® Reclamemakerij uit Wijk en Aalburg)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.