zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Sparta'30 JO13-1 verliest tegen BMC

24 maart 2017 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Dinsdag (21-3) speelde Sparta '30 JO13-1 de thuiswedstrijd tegen koploper BMC. Uit verloor de Andelse club met 5-2 na een goede wedstrijd dus er waren zeker mogelijkheden om het deze tegenstander moeilijk te maken.

Het begin van de wedstrijd was voor BMC en binnen 10 minuten was het de Andelse keeper Levi die drie keer redding bracht. Spareta '30 laat weten: ' Hierna kwamen we beter in de wedstrijd en kwamen er paar keer gevaarlijk uit. In de 25e minuut was het Daniel die na een mooie pass van Rafael alleen op de keeper af mocht gaan en de 1-0 scoorde. We bleven tot de rust scherp en haalde met de rust met een voorsprong.'

Te slap
De tweede helft begonnen de Andelnaren weer even onoplettend en voor de ploeg het wist, lag de 1-1 in het netje. BMC bleef hierna wel de betere ploeg, maar echt hele grote kansen leverde dat niet op. 'Wij kwamen er op het eind weer een aantal malen gevaarlijk voor het doel van de BMC, maar vergaten de trekker over te halen of schoten te slap op doel. Twee minuten voor tijd kregen we nog een vrije trap rond de middenlijn. Rafael nam hem snel op Daniel die weer alleen richting de keeper mocht. Helaas redde de keeper deze keer. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd komt BMC nog een keer. Helaas kon Levi deze keer geen redding brengen en verliezen we de wedstrijd toch nog.'.

Zaterdag probeert JO13-1 deze lijn vast te houden uit bij RKDVC in Drunen. (Sparta'30)