woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Nieuwe gemeente Altena zoekt leden jongerenraad

15 maart 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - De nieuwe gemeente Altena zoekt leden voor de jongerenraad in oprichting. 

'Zit jij vol met ideeën en heb je een sterke mening over zaken, die voor jongeren belangrijk zijn? Ben je ook nog eens tussen de 13 en 24 jaar? Dan ben jij de persoon, die wil deelnemen in
de AltenajongerenRaad die op 1 januari 2019 van start gaat.'

Met deze oproep werft de gemeente aalburg geinteresseerde jongeren. Met de nieuwe AltenajongerenRaad gaan gemeente en jongeren “samen doen” met als doel een brug te slaan tussen jeugd, gemeenteraad en college. In de AltenajongerenRaad kunnen jongeren hun mening geven, ideeën aandragen, zaken organiseren en uitvoeren over onderwerpen die voor de jeugd van Altena van belang zijn. 

Deelnemen
"Wij zoeken jongeren tussen de 13 en 24 jaar, die de AltenajongerenRaad mee gestalte geven om per 1-1-2019 aan de slag te gaan. Durf jij mee te doen in de AltenajongerenRaad? Meld je aan voor 1 april 2017! Stuur een email naar: altenajongerenraad@aalburg.nl"

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.