zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Druk bezochte startavond Weidevogelgroep vol ontwikkelingen

9 maart 2017 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Fort Giessen was bijna te klein voor de ruim 50 vrijwilligers die de startavond (7-3) van de Weidevogegroep bijwoonden. Dit voorjaar gaan er maar liefst veertien nieuwelingen aan de slag. De huidige groep bestaat nu uit 74 personen, een verdubbeling van het aantal ten opzochte van 2007. Er zijn dan ook veel ontwikkelingen.

Weidevogelgroep Altena doet verslag: 'Tijdens de startavond stelden de nieuwe vrijwilligers zich voor, kwam de plasdraswerkgroep onder leiding van Paul aan bod, was er tekst en uitleg door Frank en Gert-Jan over de op handen zijnde excursie, vertelde Meeuwis Millenaar over de nieuwe subsidieregelingen en gaf Henk informatie over het nieuwe Internationale Partridge Project in de Oude Doornse polder nabij Uppel. Cees nam onder groot applaus van de aanwezigen na zeventien jaar trouwe dienst afscheid van de groep.'

Het voorjaar van 2017 belooft al met al weer een spannend seizoen te worden. De vondst van het eerste kievitsei kan niet lang meer duren.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.