donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Herinrichting Kastanjestraat en Hoofdveld in Eethen

8 maart 2017 (door AalburgNet)

EETHEN - Woonservice Meander heeft negen seniorenwoningen in de Kastanjestraat omgebouwd naar kluswoningen. De gemeente start binnenkort met de herinrichting van de openbare ruimte in de omgeving.

In de Kastanjestraat en in een deel van het Hoofdveld worden rioleringswerkzaamheden uitgevoerd, de huidige rijbaan wordt herstraat en er wordt een trottoir aangelegd. Ook leggen we in de Kastanjestraat twaalf parkeerplaatsen aan en in het Hoofdveld vijftien parkeerplaatsen.

Werkzaamheden
De aannemer start op 20 maart om 7:00 met de werkzaamheden. Volgens de planning van de aannemer duren de werkzaamheden, wanneer de weersomstandigheden meezitten, ongeveer 4 weken.

Medewerking
De gemeente Aalburg vraagt medewerking bij de uitvoering van de herinrichting. Tijdens werkzaamheden is een deel van de Kastanjestraat en het Hoofdveld afgesloten voor verkeer. Het Hoofdveld is tijdens de werkzaamheden slecht bereikbaar vanaf de kant van de Nieuwe Steeg. Wel is het Hoofdveld bereikbaar vanaf de Eikenstraat, Raadhuisstraat en Wilgenstraat.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.