donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Vossenstreken op Fort Altena. Feestelijke lancering wandelapp

4 maart 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Fladderen als een vleermuis en op de foto met een soldaat. Kinderen van de BSO Hoppas konden onlangs hun geluk niet op op Fort Altena. Samen met boswachter Bart mochten ze de nieuwe wandelapp Vossenstreken uitproberen met allerlei educatieve opdrachten.

De natuur zit vol geheimen en wonderbaarlijke weetjes… MetVossenstreken, de tofste wandelapp voor kleine én grote avonturiers!, zijn ze te ontdekken. Zeven routes zijn inmiddels geopend: de nieuwste bij Fort Altena (Werkendam), twee in België (Duffel en de Merode), twee in Tilburg, een in Mill (bij Nijmegen) en een bij Haaren (Nemerlaer). Echte aanraders, weet Branbants Landschap.

'Schud je billen als een das, leer fluiten op een eikeldopje, speel tikkertje tussen de bomen of herken de geluiden van de gaai. Beleef de natuur met Vossenstreken!'

Vossenstreken
Vossenstreken is een superleuke wandelapp voor de hele familie met verrassende routes in Brabant en Kempens Landschap die je het hele jaar door kunt lopen. Trek je stoutste schoenen aan en duik samen met buitenbaas Robin de natuur in. Onderweg geeft hij je avontuurlijke en knotsgekke opdrachten, waarmee je leuke verrassingen kunt winnen. En ja, je mag vies worden. Dat wordt lachen.

Meer informatie vind je op http://www.vossenstrekenapp.com.

(foto Brabants Landschap)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.