donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Hermen Vreugdenhil deelt groene kaart uit en trakteert

4 maart 2017 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - Zaterdag (4-3) reikte ChristenUnie-politicus Hermen Vreugdenhil, namens zijn partij, een groene kaart uit aan A Rocha Altena. Vreugdenhil liet na afloop weten: 'A Rocha Altena is een mooi groen initiatief dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet.' De ChristenUnie deelt in de verkiezingsperiode in heel Nederland groene kaarten uit aan de mooiste, duurzame ('groene') initiatieven.

Naast een groene kaart was er nog meer.  Ook de lekkernij ontbrak niet bij het landschappelijke kopje koffie dat midden in de fraaie natuur langs de Alm werd genuttigd. Lekker warm bij een knapperend houtvuur verrasten de ChristenUnie-politici de aanwezige vrijwilligers met een smakelijke traktatie.

Vreugdenhil sprak bij de uitreiking van de groene waarderingskaart: 'A Rocha is een beweging van christenen die vanuit hun geloof zorgen voor Gods schepping. Met elkaar het beheer dragen over een stuk natuur aan de Alm en zorg voor kwetsbaren in de praktijk brengen. Gods zegen gewenst op jullie mooie werk.'

(Foto's Hermen Vreugdenhil)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.