zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Illegale dumping 'bergen' vuilniszakken nabij strandje Rijswijk

3 maart 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Een inwoonster van Woudrichem, Loes Frings, vond vanmorgen (3-3) de nodige hoeveelheid, onbeschaamd gedumpt, afval. Tijdens haar wandeling nabij het strandje van Rijswijk trof ze een grote hoeveelheid vuilsnizakken aan. Zij schakelde direct de gemeente in.

Loes Frings laat weten: 'Echt niet normaal hoeveel zwerfafval er nu ligt bij het strandje in Rijswijk. Twee bergen volle vuilniszakken. Ik loop hier regelmatig met de hond en de vorige keer lag dit er nog niet. Heb de gemeente inmiddels ingelicht.

De gemeente Woudrichem reageert alert en direct: 'Loes Frings, dit is inderdaad niet normaal. Onze buitendienst heeft het direct na uw telefonische melding weggehaald.'

Reacties
Op Facebook zijn diverse verbolgen reacties te lezen. Zoals: 'Echt schandalig. Fijn dat jullie er zo snel waren om op te ruimen. Graag gedaan voor het doorgeven!' En: 'Zakken onderzoeken naar eventuele informatie!'

(Foto Loes Frings)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.