zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Open Coffee Altena 27.0 piekt op meerdere fronten

20 februari 2017 (door AalburgNet)

VEEN - Sfeervol en zinvol met Autobedrijf A. van Rijswijk als schitterend decor. Open Coffee Altena 27.0 gaat de boeken in als 'meervoudig geslaagd'. De netwerkeditie vond niet enkel plaats op een 'toplocatie' waar een honderdtal ondernemers op af kwam, de groep netwerkers was ook erg divers naar type en plaats van vestiging. Zo kwamen de zeventien nieuwkomers niet enkel uit de Altena-regio, maar bijvoorbeeld ook uit Waalwijk, Dordrecht, Zaltbommel en Nieuwkuijk. Open Coffee Altena noteerde donderdag (9-2) opnieuw (reguliere) gasten uit Oosterhout en Houten. 

Professioneel verzorgd geluid van Def-Tech uit Veen zorgde ervoor dat gastheer Ad-Jan van Rijswijk zijn gehoor kon uitnodigen voor een tweetal rondleidingen door zijn bedrijf. Het fonkelnieuwe pand aan de Veense Zoutsteeg werd dan ook door een groot aantal ondernemers bekeken. Iedere Open Coffee-bezoeker kreeg voor zijn of haar voertuig bovendien een gratis - uitgebreide - wasbeurt. Maar er gebeurde meer onder het dak bij Autobedrijf Van Rijswijk. 

Gele Coffee Spot
Nieuw in 2017 bij Open Coffee Altena is de gele Coffee Spot. Naast de rode Coffee Stip voor pitchers, is er nu ook een speciale plek die ondernemers als startpunt kunnen gebruiken voor een zinvolle netwerkmeeting. Zou netwerken nog te veel 'nieuw' of 'lastig' zijn, vanaf deze gele Coffee Spot helpt de organisatie hun gasten verder. Onder meer door het aanbieden van een speciaal mediapakket dat speciaal voor nieuwkomers werd ontwikkeld om hen online, offline maar ook fysiek boven het spreekwoordelijke maaiveld uit te tillen. 

Meet 'n Greet
Daarnaast start B2B platform Ondernemend Altena™, de paraplu waar de regionale Open Coffee onder valt, met een Meet 'n Greet voor startende en jonge ondernemers. Een en ander op donderdagmorgen 16 maart bij Rabobank Altena. 'Er is nog plaats', zo liet men weten. Ook op www.OndernemendAltena.nl is alle info te vinden. Dat was die ochtend in Veen nog niet alles...

Espresso Seminars
De gebruikelijke Espresso-sessies ná Open Coffee Altena worden in 2017 uitgebouwd tot een ondernemerschapstraining op basis van hetzelfde espresso-pincipe: 'Verbeter je onderneming. Begin bij jezelf.' Ondernemers, beslissers, bestuurders en managers krijgen vijf ochtenden 'weg van de snelweg, maar wel in de regio' een coaching. 'Ondernemer zijn. Wat gaat er goed. Wat kan er beter?' De eerste ochtend is op 10 maart en inschrijven kan nog. Een tiental ondernemers kan aanhaken. Ook op www.OndernemendAltena.nl is alle info te vinden.

De volgende
De eerstvolgende Open Coffee Altena 28.0 wordt een aflevering met een sociale en maatschappelijke insteek. Netwerken bij Stichting GSW Altena. Dat gebeurt allemaal op 13 april van 09.30 - 11.00 uur aan de Vierlinghstraat 10B in Werkendam. Opgeven (van harte aanbevolen) via www.OndernemendAltena.nl

(Foto's - Met hartelijke dank aan Lian Oomen.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.