donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Publiek geniet tijdens clubkampioenschappen W.I.K.

6 februari 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen zaterdag (4-2) stond sporthal d’Alburcht in Wijk en Aalburg in het teken van de jaarlijkse clubkampioenschappen van sportvereniging W.I.K. Maar liefst 112 jeugdleden namen deel aan deze kampioenschappen.

In de ochtend turnden de selectieleden van W.I.K. hun wedstrijd. De selectie telt inmiddels 32 turnsters in de leeftijd van 6 tot 23 jaar. Voor sommige turnsters was dit hun allereerste wedstrijd, dus extra spannend. Clubkampioenschappen zijn dan ook een sportieve wedstrijden waarin iedereen elkaar stimuleert, elkaar het beste gunt en voor elkaar applaudisseert. De meiden turnen op verschillende niveaus en het publiek kon genieten van de vele fraaie oefeningen.

Pinguïndans
's Middags was het de beurt aan de recreanten van W.I.K. Met goed gevulde tribunes vol ouders, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen was het extra leuk en ook spannend om te mogen turnen. De meiden en jongens lieten zien wat zij de afgelopen maanden hebben geleerd en konden rekenen op een enthousiast publiek.
De dag werd afgesloten door de jongste leden van W.I.K. De peuters en kleuters verzorgden een demonstratie met als thema ‘winter’. Gekleed in blauw/wit met mutsen op hun hoofd, sjaals om en wantjes aan startten zij met de Pinguïndans en sloten zij af op de toestellen. Een leuke impressie om te zien wat er in de lessen zoal gedaan wordt. 

Wisselbeker
Aan het eind van de dag ontving iedere deelnemer een medaille en daarnaast werden er veel gouden, zilveren en bronzen bekers uitgereikt. De wisselbekers zijn dit jaar gewonnen door Danique Boxman, Esmee van Bergeijk, Marit van Rijswijk, Camilla Vos, Anne den Besten en David van der Hoeven.

Lees meer over:

sport WIK turnen alburcht
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.