woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

ChristenUnie plakt als eerste in Altena

30 januari 2017 (door AalburgNet)

ALTENA - Zaterdagmiddag (28-1) was het Nieuwendijker en kandidaat-Kamerlid Hermen Vreugdenhil (ChristenUnie) die de eerste poster plakte op de nog lege verkiezingsborden in Altena. Vreugdenhil deed dat samen met partijgenoot en wethouder van Aalburg, Wijnand van der Hoeven.

De posters van de ChristenUnie hangen er nog wat eenzaam bij, maar dat zal waarschijnlijk niet lang duren. De partij was naar goed gebruik als eerste, de rest volgt ongetwijfeld binnenkort.

Tweede Kamer
Hermen Vreugdenhil uit Nieuwendijk staat op plaats 8 van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer verkiezingen van 15 maart aanstaande. Vreugdenhil heeft zich de afgelopen jaren in de lokale en provinciale politiek ingezet voor onze regio. Te denken valt aan de problematiek rond de A27 en de Merwedebrug, het openhouden van kleine scholen, openbaar vervoer, het ondersteunen van vrijwilligers en mantelzorgers en ondersteuning van  agrarische bedrijven.

Ook is Vreugdenhil een pleitbezorger voor een stevige aanpak van de enorme drugsproblematiek in onze provincie. Zo maakt hij zich er hard voor dat het geld dat justitie afpakt van drugscriminelen gebruikt wordt om de handhaving in Brabant te versterken. Ook zet hij zich samen met andere provinciale ChristenUnie fracties in voor een integrale aanpak van drugsdumpingen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.