zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Open Coffee Altena 27.0 gaat automotive op 9-2

29 januari 2017 (door AalburgNet)

VEEN - De voorbereidingen voor Open Coffee Altena 27.0 zijn gestart. De netwerksessie, met Coffee als brandstof, strijkt op 09-02-2017 neer bij Autobedrijf A. van Rijswijk. Dát levert direct een bijzondere match op. De Veense ondernemer heeft ongetwijfeld 'iets' met koffie, maar heeft zeker alles met brandstof. Van Rijswijk verkoopt immers auto's met 'de juiste opties en accessoires', als  onderscheidend element.

Op de eerste Coffee-meeting van het nieuwe jaar wordt opnieuw een groot aantal ondernemers verwacht. De showroom van Autobedrijf A. van Rijswijk biedt daartoe uitnodigend de ruimte. Het wordt een plek voor een goed gesprek tussen glimmende auto's. Die actie kan het verdiepen van bestaande connecties zijn, maar ook het leggen van nieuwe. Kansen genoeg, want ondernemers komen niet enkel uit de regio, maar zeker ook van daarbuiten. Dat hebben 26 eerdere netwerksesies al wel bewezen. Open Coffee Altena blijkt quality time en doet er kennelijk toe. Maar er is meer...

Espresso
De organisatie is ook (voortdurend) in beweging. Met 2017 op de teller voegt men tijdens de 27e editie (weer) een nieuw - verbindend - element toe aan de coffee-meetings. Wát blijft vooralsnog even onder de spreekwoordelijke pet. Op 9-2 a.s. wordt een en ander gelanceerd.

Wel is helder dat de Espresso-sessies, aansluitend aan Open Coffee Altena, in 2017 verdwijnen. Het concept blijft wel, maar wordt uitgebouwd tot seminar. Dat gedurende een aantal ochtenden. Centraal thema zal ook dan weer zijn: 'Verbeter je onderneming. Begin bij jezelf.', het jaarthema van Espresso 2016. Meer info omtrent het hoe en wat volgt.

Juniors versus seniors
Ook wordt de 'oude vertrouwde' Espresso (kennis delen en ervaring uitwisselen) omgezet naar een meet & greet tussen starters en senior-ondernemers. Een event dat wordt uitgevoerd door een aantal samenwerkende partners binnen B2B-platform Ondernemend Altena™. Ook hier: meer info volgt.

Aanmelden
Open Coffee Altena 27.0 is B2B met Coffee als brandstof. De eerstvolgende ondernemersmeeting is dus op 09-02-2017 bij Autobedrijf A. van Rijswijk aan de Zoutendijk 2 in Veen. Tijd 09.30-11.00 uur.

Aanmelden wordt van harte aanbevolen via www.OndernemendAltena.nl - Bekend is dat veel bezoekers van Open Coffee Altena zich vooraf op de hoogte stellen wie er komt en met wie zij een gesprek willen aanknopen.

Open Coffee Altena wordt gemasterd door TekstAtelier, AltenaSteden.net uit Wijk en Aalburg en HV Media uit Veen. Fotografie wordt verzorgd door Lian Oomen. De geluidsvoorziening wordt dit keer professioneel geregeld door Def-Tech uit Veen, met Martijn de Fijter.

Twitter - @B2BAltena | @OndernemendAltena
Facebook - www.facebook.com/OndernemendAltena

Lees meer over:

Open Coffee Altena netwerken
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.