zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Open Dag Altena College gezellig druk

27 januari 2017 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Enthousiast, vrolijk en nieuwsgierig betraden veel ouders en leerlingen het Altena College tijdens de woensdag (25-1) gehouden Open Dag. Zowel ’s middags als ’s avonds was het gezellig druk.

Veel bezoekers Werden door een leerling rondgeleid, want aan wie kun je het beste vragen hoe het is om leerling te zijn op het Altena College! Anderen bezochten op eigen gelegenheid de verschillende vakken in de lokalen.

Nieuw dit jaar was het Altena Cinema in het lokaal bij Nederlands waar boektrailers (videopromoties van boeken) werden getoond, gemaakt door leerlingen uit de tweede klassen. De door Sameos georganiseerde “Silent Disco” werd druk bezocht, terwijl de ouders even rustig wat konden drinken in het Clockhuys. Ook het versgebakken stokbrood en croissants bij het vak Frans trokken veel bezoekers naar binnen. Buiten het lokaal was er een “petit-restaurant” waar Enkel Frans gesproken werd. Ook de “Historic Wall” bij geschiedenis was in trek. Veel leerlingen lieten de kans niet voorbij gaan om met een statig, gek of historisch hoofddeksel op de foto te gaan. 

Het doel van de Open Dag Was leerlingen en hun ouders laten ervaren waar het Altena College voor staat, hoe de sfeer is en de leerlingen een reëel beeld geven over wat zij tijdens hun schoolloopbaan zullen tegenkomen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.