vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Werkendammers krijgen container voor oud papier

19 januari 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Begin februari ontvangen alle huishoudens een papiercontainer. In de week van 9 januari ontvangen de inwoners hierover een brief.

De container is grijs, met een blauw deksel. Op iedere container zit een adressticker zodat iedereen de eigen container kan herkennen. Het gaat enkel om 240 l containers.

De gemeente laat weten: 'Vanaf 1 maart zet u de papiercontainer op de ophaaldag aan de weg. De ophaaldagen vindt u op www.afvalwijzer.nl Maakt u gebruik van een (onder- of bovengrondse) verzamelcontainer voor uw afval? Dan heeft u geen brief ontvangen. Wij zoeken voor u de best passende oplossing, niet alleen voor papier, maar ook voor GFT. Hierover informeren we u in februari.'

Niet verplicht
Wie geen papiercontainer wil,dient dit uiterlijk 25 januari door te geven via de Afvalinformatielijn: 0800 – 333 66 99. 'U kunt dan als altijd uw oud papier aanbieden in bundels of dozen. Verenigingen blijven inzamelen. Verenigingen blijven zoals altijd het oud papier inzamelen. Ook aan het inzamelschema verandert niets.' Aldus de gemeente.

Vragen over de papiercontainer? Bel op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur de Afvalinformatielijn op 0800 – 333 66 99.

Lees meer over:

gemeente Papiercontainer afval
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.