zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Eredivisie Beachvolleybal naar Werkendam

17 januari 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De nationale eredivisie beachvolleybal, het hoogste competitieniveau bij de senioren, komt naar Werkendam. In het weekend van 20 en 21 mei 2017 is Beachsport Vereniging Werkendam gastheer van dit evenement.

De beachvolleybal top van Nederland komt naar het Land van Heusden en Altena, bij zowel de dames als de heren zullen 16 teams strijden om toernooiwinst en om punten voor de nationale en de internationale ranking.

Het toernooi wordt gespeeld op twee dagen. De voorrondes zullen plaatsvinden op de Copakadijk, de mooie locatie van Beachsport Vereniging Werkendam, terwijl de finalerondes zullen worden gespeeld op Fort Altena. Hier zullen speciaal voor deze gelegenheid beachvelden worden aangelegd.

Kennismaken
In de weken voorafgaand aan dit evenement zullen de bevolking, scholen, lokale overheden en het bedrijfsleven worden betrokken bij dit evenement. Hierdoor kan de jeugd kennismaken met sporten op het zand, zullen er diverse side events zijn en wordt het regionale bedrijfsleven de mogelijkheid geboden om te netwerken en hun relaties een uniek evenement aan te bieden.

Daarnaast zal het gehele programma ook worden voorzien van een cultureel tintje, waarbij natuurlijk  ook nader met Fort Altena en haar functie destijds als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie kan worden kennisgemaakt.

(Foto Beachsport Vereniging Werkendam)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.