donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Høker Wim met Mystika opnieuw op tv in Exotische Liefde

4 januari 2017 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - UPDATE 12-1: Het was de plenning dat deze week een serie nog nie eerder uitgezonde opname's hiervan zou starte bij SBS, o.a. dieje keer dat ik (Høker Wim) Mystika ten huwelijk vroeg bij Bennie Jolink van Normaal op het podium, was toen ontiegelijk veul lol mee o.a. onze vriende Cees Bono, d'n Mengpaneel, Gerrit d'n Solex en Henkie Kelder !

Maar van de regie ('Spoetnik', in Belgie) kreeg ik afgelope weekend zoiets te hore van : "ivm programma respect procedure is het voorlopig uitgesteld", denk dat een der 'Exotische liefde deelnemers' iets (ernstigs) is overkome of gebeurd en zal er wellicht 'geknipt' moete gaan worde, we zien wel.

Deze maand, de tiende om precies te zijn, komt de wie-kent-hem-niet Wijk en Aalburger, Wim (Høker) van Wijk weer op televisie. Eerder was Van Wijk ook al te zien in 'Exotische Liefde'. Dat programma gaat vanaf 10-01 dus weer in de herhaling.

Hoe dat komt, vertelt Van Wijk in een reactie aan het adres van Aalburg.net: 'Vorige week belde mij Steven (Paul Jambers). Hij was een van de regisseurs van Exotische Liefde. Omdat Mystika en ik bij hem een 'streepje voor' hebben, belde hij ons om dit te melden. Het zijn opname's van enkele jaren geleden. Daarin vraag ik Mystika bij Bennie Jolink van Normaal op het podium ten huwelijk. Dat was lachen en lol indertijd!'

Op 13 april 2013, om precies te zijn om 18:45 uur, gaf Mystika Høker Wim haar Ja-woord. Dat moment werd vereeuwigd. Behalve Bennie Jolink werden ook de cameraman en de regisseur van het tv-programma op bovenstaande foto vastgelegd. Het stel is nog steeds gelukkig getrouwd.

Høken
Dus: save the date. Vanaf 10 januari bij SBS een achtdelige serie van 'Exotische Liefde' waarin Wim en Mystika  veelvuldig te zien zullen zijn. Høker Wim is lakoniek onder alle aandacht: 'Ons boeit het weinig wat de mensen erover zullen denken. Wij leven ons eigen leven en leggen niemand iets in de weg. Da's ook 'Høken'!'

Kijkcijfers
Het programma Exotische Liefde trok in het eerste seizoen (2013) gemiddeld 750.000 kijkers. In het tweede seizoen scoorde het programma ernstig minder. Voor SBS 6 reden om het programma in 2014 na drie weken van de buis te halen. 400.000 kijkers bleken te weinig voor de tv-reus.

Onderstaand de YouTube video, aflevering 15: 'Mystika wil alles voor Wim doen.'

(Foto Wim van Wijk).

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.