vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Fons Naterop nieuwe voorzitter RvT ContourdeTwern

2 januari 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - Per 1 januari 2017 verwelkomt ContourdeTwern twee nieuwe leden bij de Raad van     Toezicht (RvT): Wiebe Cnossen en Fons Naterop als voorzitter. ContourdeTwern ondersteunt mensen, individueel en/of in groepen.

Naterop: “Ik heb gekozen voor ContourdeTwern omdat deze organisatie en de mensen die ervoor werken heel dicht bij mij staan; in wat ik geloof en wat ik in mijn hart voel. Ik denk, zeker in deze tijd, dat ContourdeTwern een toegevoegde waarde kan vervullen in de haarvaten van onze samenleving en constructieve verbindingen kan leggen.”

Meerwaarde
De huidige burgemeester van de gemeente Aalburg ziet zijn nieuwe rol met vertrouwen tegemoet:  “Ik denk dat ik als voorzitter van de Raad van Toezicht mooie reflecties kan geven aan de bestuurder door enerzijds mijn ervaring in te brengen maar zeker ook mijn netwerken in te zetten binnen het sociaal domein en hogere overheden zoals de provincie. Mijn passie voor het verbeteren van leefbaarheid en sociale veerkracht binnen wijken en dorpen wil ik graag voor ContourdeTwern inzetten. Bovendien wordt in de huidige participatiemaatschappij veel gevraagd van de vele vrijwilligers. De inzet van ContourdeTwern voor deze grote groep kanjers spreekt mij enorm aan. Kortom: de ‘club’ past bij mij en ik heb er zin in.”

Gon Mevis - directeur|bestuurder van ContourdeTwern - is ingenomen met de nieuwe leden: “Fons Naterop is al jaren burgemeester en dus een ervaren bestuurder, geknipt voor de rol als voorzitter. Hij heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid, kennis van de thema’s in gemeenteland en een groot bestuurlijk netwerk.”

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.