maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

RegioBank Made overgenomen door Rijswijks bedrijf

27 december 2016 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK / MADE:  Met ingang van 1 januari 2017 neemt Pullen & Partners de activiteiten als zelfstandig adviseur van RegioBank in Made over van de familie Meulemans. Rijswijker Marc Pullen, eigenaar en naamgever Pullen & Partners: 'De locatie blijft hetzelfde en de medewerkers, Nick Meulemans en Nel Gillesen, blijven aanspreekpunt.

Mari en Margreet Meulemans': “Pullen & Partners is een partij waarmee wij al jaren prettig en professioneel samenwerken op hypotheekgebied en complexe financiële adviezen. Na 25 jaar wordt het tijd het stokje over te dragen. Onze zoons Nick en Tom worden medeaandeelhouder van Pullen & Partners Made B.V. en Nick treedt full time in dienst. Door de overname ontstaat er een complete financiële dienstverlener. Wij zien alleen maar pluspunten.”

Volwaardig
Vanuit het kantoor in Raamsdonksveer biedt Pullen & Partners B.V. al een volwaardig pakket financiële diensten. 'Wij richten ons op de regio’s Dongemond en Made en het Land van Heusden en Altena. Met een eigen vestiging in Made staan wij dichter bij de klant. Omdat dit kantoor beschikt over een kasfunctie kunnen RegioBank-klanten van Pullen & Partners nu ook bij ons terecht. Made en omstreken beschikt nu over een volwaardige bank,” aldus Marc Pullen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.