donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

ZVDO nu wel langs de Zeeuwse Kust

20 december 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen zaterdag stond voor ZVDO een thuiswedstrijd tegen De Zeeuwse Kust op het programma. De heren van De Zeeuwse Kust uit Vlissingen zijn dit seizoen eens niet opgewassen tegen de heren van ZVDO.

De afgelopen twee seizoenen werd de stand tussen deze ploegen in Andel telkens 5-5. Dit keer ging De Zeeuwse Kust met lege handen naar huis. Er werd met 12-5 gewonnen van de mannen uit Vlissingen. Aan de uitslag te zien een makkelijke overwinning, maar erg gemakkelijk ging het niet. Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg ZVDO een tegenvaller te verwerken. Aanvoerder Arie Stuij is geblesseerd geraakt in de voorgaande wedstrijd en moest deze wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Gelukkig mocht Seppe van der Wielen deze wedstrijd wel weer meedoen na enige tijd afwezig te zijn geweest.

Eindstand
De Zeeuwse Kust kon tot aan de derde periode nog goed partij geven aan ZVDO. In het begin van de derde periode was het verschil maar 1 doelpunt: 4-3 voor de thuisploeg. In het vervolg van de derde periode deed ZVDO goede zaken. Er werden vier doelpunten achter elkaar gemaakt, waardoor de stand op 8-3 gezet werd. In de vierde periode kon ZVDO verder uitlopen, totdat de eindstand van 12-5 bereikt werd.

Doelpunten
De doelpunten werden gemaakt door Jan Willem Vaneker (3), Emiel Goedel (3), Laurens Goedel (2), Adriaan de Graaff (2), Seppe van der Wielen (1) en Jelle Sterkenburg (1). De volgende wedstrijd is pas op 14 januari tegen DIO, in Etten-Leur. In de tussentijd zullen er verschillende oefenwedstrijden gespeeld worden om in het ritme te blijven.

(Archieffoto)

Lees meer over:

sport zwemmen waterpolo ZVDO
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.