donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Progressief Altena ziet en ervaart 'bevlogenheid' bij GSW

20 december 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - 'De bevlogenheid spat eraf bij Autje van der Lee van GSW'. Vanmorgen brachten enkele leden van Progressief Altena (PA) een werkbezoek aan de weggeefshop-voor-minderbedeelden in Werkendam.

De partijleden nog maar nauwelijks binnen of Autje brandt al los. Hoe ze mensen met een (te) kleine portemonnee aan huisraad, kleren en voedsel helpt. Hoe deze zelfde mensen samen met haar voluit gaan voor dit initiatief en daarmee een fijne besteding van hun dag vinden. Hoe mensen geholpen worden bij het zoeken naar werk en het vinden van hulp voor dingen waar ze tegenaan lopen.

Activiteiten
Ondertussen is het één en al bedrijvigheid in de loods aan de Vierlingsstraat. Verschillende activiteiten gaan elkaar in een hoog tempo opvolgen: er komt een grote kerstmarkt aan, sponsors worden uitgenodigd en maar liefst honderd gezinnen krijgen een kerstdiner aangeboden. PA noteert: 'Mensen in hun kracht zetten, snelle hulp aan de basis, samen gaan voor iets, makkelijk benaderbaar zijn voor iedereen, het positieve zien in mensen, Autje en haar GSW-team lijken er als geen ander in te slagen!'

(Foto Progressief Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.