donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Geslaagde workshop ANV Snoeibrigade Hoogstamfruit

8 december 2016 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - ANV Snoeibrigade Hoogstamfruit Land van Altena Biesbosch is met de snoeibrigade weer aan de slag.

Vorige week werd de workshop fruitbomen snoeien druk bezocht. De Snoeibrigade laat weten: 'Met een enthousiaste groep mensen gingen we na een blokje theorie snel aan de slag met wat mooie oude fruitbomen in Uitwijk.

Tijdens de workshop leren de deelnemers van alles over de opbouw van een fruitboom, de knopzetting, vruchtdragende takken, waterlot en nog veel meer. Zoveel dat het raadzaam is om eens een paar keer mee te gaan snoeien op de snoeidagen die we organiseren.

'A.s. zaterdag 10 december staan we weer op de ladder in een mooi stukje Altena.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.