vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Jeugd Kozakken Boys aan de olliebollen

1 december 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Net als de afgelopen verkoopt de jeugd van kozakken Boys ook dit jaar weer  oliebollen. Wederom gaat de opbrengst in zijn geheel naar de jeugdafdeling. De afgelopen jaren werd deze onder andere besteed aan winterjassen voor de trainers en leiders, extra trainingsattributen,  een tafelvoetbalspel, trapwandje en meer. 

Alle jeugdleden zullen zich gaan inspannen om zoveel mogelijk oliebollen en appelbeignets te gaan verkopen aan familie, buren, vrienden, bedrijven enzovoorts om uiteindelijk een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor de jeugdopleiding van Kozakken Boys.

Als extra motivatie is er voor de best verkopende spelers wederom een aantal leuke prijzen beschikbaar gesteld, zoals twee kaartjes voor een wedstrijd van je favoriete club in de eredivisie, een Derbystar wedstrijdbal en een VIP-arrangement bij een uitwedstrijd van het eerste elftal van Kozakken Boys.

Actie 
Zaterdag 3 december zullen de jeugdteams uitleg krijgen en worden zij voorzien van verkoopbonnen. Zij proberen zo veel mogelijk te verkopen. 
 De oliebollen worden verkocht per zak van 5 stuks voor 4,00 euro. 
De appelbeignets worden verkocht per zak van 4 stuks voor 7,00 euro.


Bestellingen
De bestellingen kunnen op vrijdag 30 december (10.00 - 15:00 uur) en zaterdag 31 december (10:00 - 15:00 uur) worden afgehaald bij Vuurwerk Altena (Vierlinghstraat 3 in Werkendam, voormalig pand van de Welkoop). Kopers van de oliebollen kunnen zelf aangeven op welke dag en dagdeel van de dag (ochtend of middag) zij de bestelling af komen halen. Kozakken Boys: 'Uiteraard kunt u hier ook terecht voor losse verkoop. We hopen met zijn allen op een geslaagd eindresultaat van de oliebollen actie, zodat er weer een mooi bedrag naar de jeugd opleiding gaat!'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.