vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Het aftellen naar Winter Wonder Woudrichem is begonnen...

26 november 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op 10 december zal de Woerkumse Vesting zich hullen in winterse sferen tijdens Winter Wonder Woudrichem. Vanaf 12:00 tot maar liefst 22:00 uur zijn de 'karakteristieke gevels in de vesting en hun historische grillen' het decor voor de grootste wintermarkt in de regio. 

De organisatie van het winterse evenement is er klaar voor. 'Winter Wonder Woudrichem wordt een unieke beleving in winterse sferen, slenteren langs de verlichte kramen, proeven van de lekkernijen en uw laatste kerstinkopen doen gaan samen met vele andere activiteiten.'

Een kleine opsomming van wat bezoekers mogen verwachten. De schepen in de Historische haven worden zichtbaar tijdens het aanroepen van de verlichting, in de Martinuskerk worden prachtige klanken ten gehore gebracht. Kinderen kunnen genieten van een prachtige wandeling met lampion door de Vesting. De inwoners van Woudrichem zijn al volop in de weer hun ramen, tuinen en stoepjes te hullen in winterse sferen. Maar ook kerstbomen en knapperende vuren... Ofwel: sfeer verzekerd.

Welkom

"Welkom in Woudrichem! Vanaf Gorinchem maakt u de oversteek naar Winter Wonder Woudrichem via Riveer. Uiteraard bent u ook welkom met de auto of fiets, onze verkeersregelaars vangen u op en verwijzen u naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Graag tot ziens op Winter Wonder Woudrichem!" Aldus de drijvende krachten achter de winterse regiomarkt Frans Baks, Monique Bokhorst, Irma Reijnen en Chantal Smits.

  • Meer info: www.welkominwoudrichem.nl | Zie ook de Agenda op Woudrichem.net

(Foto Welkom in Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.