vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Tweemaal internationaal goud voor Rick Sonnema

21 november 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Rick Sonnema tikte afgelopen weekend twee keer internationaal goud aan in de wedstrijden om de Beker van Oostkamp in België. Rick deed mee in de categorie Kata 16+ en Kata 16 open.

De jonge Aalburger begon met de categorie 16+. In de eerste ronde had hij een bye waardoor hij automatisch in de tweede ronde stond.

De tweede ronde won Rick met 3-0 van zijn tegenstander. In de derde ronde noteerde hij een 2-1 stand waardoor de finale bereikt werd.

Open Categorie
Alle finales waren pas aan het eind van de dag. Zodoende kon hij zich opmaken voor de open categorie. Hier won Sonnema de eerste ronde met de maximale score van 3-0. In de tweede en derde ronde werd opnieuw de maximale score van 3-0 bereikt. Ook deze categorie was dus goed voor een finaleplaats.

Finale
De finale van de categorie 16+ won Rick met 5-0. De maximale score en daarmee een eerste plaats. 

In de finale van de open categorie won Rick wederom met 5-0. Dat leverde hem ook hier een eerste plaats op met geen enkele vlag tegen.

Onnodig te zeggen dat Rick Sonneme met twee eerste plaatsen heel tevreden is. Hij zit in een goede flow en deed bovendien een mooie ervaring op. 

Lees meer over:

Rick Sonnema karate
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.