vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

OV Aalburg steekt traditionele Decemberactie in nieuw jasje

21 november 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Ondernemersvereniging (OV) Aalburg steekt de traditionele Decemberactie in een nieuw jasje. Klanten verzamelen geen stempeltjes meer, maar krijgen kraskaarten. Dat valt op te maken uit de nieuwsbrief die recentelijk onder de leden werd verspreid.

De voorzitter van OV Aalburg Pieter Duijzer legt uit: 'Wij hebben afgelopen jaar goed geluisterd naar onze leden voor wat betreft de Decemberactie. Wij hoorden onder andere reacties als "Minder handelingen rond de kassa, iets anders dan stempelen, iets vernieuwends" en zo nog veel meer. Na wat brainstormen over lootjes, puzzelen, prijzen et cetera, presenteren wij nu de Decemberactie in een nieuwe opzet.'

Kraskaart
Bij de Decemberactie in de nieuwe opzet krijgt de klant bij aankoop van 10 euro nu een kraskaart. Met deze kaart maakt men kans op één van de prijzen. Er is een hoofdprijs van 400 euro en diverse andere prijzen. Deze worden uitgekeerd in waardebonnen die de winnaar naar eigen inzicht kan besteden. Op het kaartje staat hoe de klant een gewonnen prijs kan verzilveren.

Als extra prijs is er een Philips Airfryer XL. Die kan de klant winnen door het kraskaartje in te leveren bij de deelnemende winkelier. Uit alle inzendingen wordt dan de winnaar van de extra prijs getrokken.

Er zijn twee soorten kraskaarten:
Een zilveren kraskaart wordt verstrekt bij 10 euro besteding
Een gouden kraskaart wordt verstrekt bij 25 euro besteding
(op een gouden kraskaart is de winkans groter).

Binnenkort start OV Aalburg met de mediaandacht voor consumenten, het winkelend publiek.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.