zaterdag 24 februari 2024

Alles over Altena

BREKEND! Dokter Tinus komt terug voor 6e seizoen

18 november 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Wat velen hoopten of stilletjes verwachten en waar anderen 'echt wel' zeker van waren, is nu definitief. Dokter Tinus komt in 2017 terug voor een zesde seizoen. Aldus SBS tijdens de jaarpresentatie gisteren.

De voortzetting van de avonturen van Tinus viel op te maken uit de online te volgen jaarpresentatie waar SBS bij monde van programmadirecteur Remco van Leen het als volgt verwoordde: "Celblok H en Dokter Tinus verlengen we. Dat kan niet anders: dat is zo sterk. Maar we gaan ook investeren in nóg een grote dramaserie, waar ik nu nog niet te veel over kan vertellen. Niet eens het genre.“

Hoewel de terugkeer van Dokter Tinus in dit bericht slechts zijdelings wordt meegenomen, is het voor de fans prachtig nieuws.
Over de komst van Tinus in een nieuw, zesde seizoen werd eerder deze week overigens ook al gespeculeerd  door acteur Thom Hoffman in een 'dank-je-wel-voor-het-kijken', boodschap.

Relaties
De ongeveer 1 miljoen kijkers per aflevering kunnen nu dus alvast gaan mijmeren over de vraag óf Lisa nog terugkomt, die dramatisch vertrok naar Spanje, hoe de relatie met Ken en Jantien verloopt en of Gijs en Kim een bestendige vriendschap kunnen uitbouwen. En niet te vergeten Bert, die een schip met dubbeltjes ziet binnenkomen...

Verhaalllijnen te over dus voor een nieuw seizoen Dokter Tinus op de buis. De enkele vragen die nu nog resten: 'Wordt Woudrichem ook in 2017 weer Wourkem...? Keert Tinus terug naar de vesting?' En: 'Komt de volledige cast terug?' Op met name dat laatste punt kon SBS nog geen uitsluitsel geven.

Maar als het aan veel Woerkummers, ondernemers, de fans én de figuratie ligt, zijn die vragen allang beantwoord....

Nieuwe serie
De aangekondigde nieuwe dramaserie waar SBS6 mee komt, neemt overigens de plek in van Danni Lowinski. De omroep wil er nog niet al te veel over kwijt. Wanneer de serie op de buis komt, is ook nog niet bekend. Wel dat het groots wordt en de ambitie er af zal spatten. Van Leen: 'Het wordt net zo'n knaller als Dokter Tinus.'

(Foto Woudrichem.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.