donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Rijkswaterstaat organiseert bijeenkomst over werkzaamheden Merwedebrug

4 november 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Rijkswaterstaat organiseert op woensdagavond 9 november 2016 informatiebijeenkomsten over de reparatiewerkzaamheden aan de Nederlandse 'Brug der Zuchten', de Merwedebrug bij Gorinchem. Bedrijfsleven, bewoners en andere belanghebbenden uit Gorinchem, Werkendam en omgeving krijgen daar informatie over de reparatiewerkzaamheden aan de Merwedebrug A27. 

De informatieavonden vinden plaats in Gorinchem op het Stadhuis, Stadhuisplein 1. Tijd: 19.00 – 20.30 uur.  De bijeenkomsten hebben het karakter van een informatiemarkt. Iedereen kan op elk moment tussen 19.00 en 20.30 uur binnenlopen. Op de informatiebijeenkomsten zijn deskundigen van Rijkswaterstaat en de regionale overheden aanwezig om vragen te beantwoorden. Om 19.30 uur zal er een plenaire presentatie gehouden worden.

Overbelasting
Rijkswaterstaat laat opnieuw weten: 'De bereikbaarheid van de regio Gorinchem en Werkendam is van groot belang. De Merwedebrug vertoont mogelijk tekenen van overbelasting. Uit veiligheidsoverwegingen is daarom besloten geen vervoer meer toe te laten zwaarder dan 3,5 ton. De brug blijft wel beschikbaar voor personenauto’s. Rijkswaterstaat zet in op een versnelde reparatie van de brug, zodat het zware vervoer zo spoedig mogelijk weer over de brug kan.'

Lees meer over:

rijkswaterstaat Merwedebrug a27
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.