donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus weet gekneveld ruim 1 miljoen kijkers te boeien

2 november 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Je zou het een jojo-effect kunnen noemen... Dokter Tinus die de ene week onder het 1 miljoen aantal kijkers zit en de volgende week er even vrolijk weer boven komt. Met aflevering 10 wist de 'koekert' opnieuw een recordaantal mensen te boeien aan de buis.

Afgelopen maandag (1-11) scoorde Dokter Tinus bij SBS6 ruim 1,1 miljoen kijkers, goed voor een marktaandeel van 16 procent. Vorige week bleef hij daar met 977.000 kijkers onder.

Joie de Vie
Deze week werden de kijkers geboeid door een letterlijk geknevelde dorpsdokter die onder de dwang van een geweerloop een wenselijke medicatie moest afgeven. Het had alles weg van een heuse ontvoering. Door ingrijpen van Lisa (en agent Ken Derks) kwam het goed. Tinus en Lisa lijken nader tot elkaar te komen, alle therapie ten spijt. Reden genoeg om ook volgende week af te stemmen op aflevering 11: een vrolijk exemplaar waar het Joie de Vie van Bert en Tante Martha op de markt komt... Met alle (liefdevolle) gevolgen vandien.

Nieuwe naam
Ander nieuws van deze week is dat het productiebedrijf dat de afleveringen van Dokter Tinus maakt een andere naam heeft gekregen. Four One.Media ging en Fiction Valley kwam. Ook werd de huisstijl aangepast.

Bij de lancering van de nieuwe naam liet men weten: 'Dramaproductiebedrijf FourOne.Media, onderdeel van FremantleMedia Netherlands, gaat verder onder de naam Fiction Valley. Met deze naamswijziging en nieuwe uitstraling geeft FremantleMedia Netherlands uitdrukking aan haar groeiambities op het fictie speelveld." Aldus de MediaCourant.

Populaire series die op dit moment door Fiction Valley worden geproduceerd zijn onder andere Celblok H en Dokter Tinus.

(Foto WoudrichemNet)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.