Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Dorpshuis Drongelen prettig te gast bij Oké Magazine

29 oktober 2016 (door AalburgNet)

VEEN / DRONGELEN: Een uur lang radiomaken. Woensdagavond (26-10) waren enkele kartrekkers van De Oude School in Drongelen te gast bij Oké Magazine. In het derde uur deden de mannen enthousiast uit de doeken waarom het dorpshuis en alle activiteiten daaromheen, zo leuk zijn.

"Dit artikel is geschreven in de wij-vorm. Deze ‘wij’ zijn de vrijwilligers van dorpshuis De Oude School in Drongelen. Afgelopen woensdag waren wij voor de 3e keer te gast bij Henri Verhagen en Cor Spek in hun programma OKE-Magazine. In het laatste uur van dit programma mochten wij wat vertellen over ons dorpshuis. En een uur lijkt lang, maar als je vol enthousiasme over je hobby mag praten, dan gaat de tijd snel voorbij. Het leuke ervan is dat het hele gesprek heel spontaan was.

Bij binnenkomst in de studio werden we ontvangen met een kop koffie en werden we op ons gemak gesteld. In grote lijnen werd de opbouw van het programma doorgenomen. En de rest zou vanzelf komen. En dat leidt dan uiteindelijk tot een leuk en spontaan gesprek. Zo hebben wij dat in ieder geval ervaren. De luisteraars hopelijk ook. En daar waar wij niet uit onze woorden dreigden te komen, werden we gered door Cor en Henri. Dat is de ervaring van deze presentatoren.

De reacties die wij hebben ontvangen waren heel leuk. Zelf waren wij er ook tevreden over. We hebben kunnen vertellen wat we wilden.
Dus als jullie ook uitgenodigd worden om in de uitzending te komen, wij zeggen: doen! Wij hopen in ieder geval om weer een keer langs te mogen komen bij OKE-FM. Cor en Henri bedankt en hopelijk tot de volgende keer."

Lees meer over:

De Oude School dorpshuis DOS
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.